vineri, 12 martie 2010

EUROPAFEST 2010


Istoric:Europafest a luat fiinta in anul 1993,si este un spectacol ce se dedica renasterii primaverii avand loc in luna mai.
Este un eveniment unic in Romania, seria de concerte si concursuri desfasurate sub numele EUROPAfest reprezinta, de-a lungul celor 16 ani, un real succes in brandingul de tara.

Inca de la inceputul anului 2005 EUROPAfest se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Altetelor Lor Regale Pricipesa Margareta si Principele Radu. Partenerii acestui eveniment sunt: Unicef, Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Educatiei, diferite centre culturale si ambasade.

Festivalul atrage publicul larg din Romania de muzica buna, de calitate, aducand in Bucuresti nume ale momentului din toate colturile Europei si invitati speciali de pe alte continente. Evenimentul a avut un succes rasunator impunandu-se pe piata muzicala romaneasca si internationala si printr-o agenda diversificata de la an la an. Concertele de blues, pop, jazz sau muzica clasica satisfac gusturi dintre cele mai variate.

Intre 7 - 13 mai, festivalul va oferi un melanj inedit intre blues, jazz, pop si clasic. EUROPAfest va invita sa descoperiti placerea de mult uitata pentru cei pasionati,deoarece evenimentul nu se rezuma doar la acorduri muzicale, acesta depasind barierele conventionale.

Agenda:

7 mai / Concertul de deschidere
Celebrarea Zilei Europei - concert realizat in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
8 - 12 mai / Concerte Blues, Jazz & Pop
trupe din Europa si invitati speciali din alte tari
7 - 11 Mai / Caffe Festival - blues, jazz, pop
concerte de blues, jazz si pop in spatii neconventionale
8 - 13 Mai / Bucharest International Jazz Competition
noua generatie a jazz-ului mondial
8 - 12 Mai / Jeunesses International Music Competition - pian
concerte de pian, 4 categorii de varsta
13 mai / Gala EUROPAfest
Video:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu